Fyller 19 imorgon då =)

Vill en , en gång påminna er att jag fyller år imorgon och jag räknar med att få ett grattis av er imorgon, så ni får ta och  komma ihåg att skriva upp något sådant, eller hur hehe ;)?

Ni vill väl säkert veta vad jag har gjort idag, eller inte. Jag tar och skriver upp vad jag har gjort idag ändå, men jag har inte gjort så mycket.

Såååå, lyssna noga nu.
Jag har kört en massa skoter och har dessutom fastnat en massa med den och det är väl inte konstigt att göra det om man kör där det nästan är en meter snö när man ska svänga en del mm, eller hur?

Sedan så har vi haft en massa gäster här och ätit massa gott och sedan tagit det lugnt. Okej då, jag har gjort en tråkig sak också och den saken är att plugga.


Ni får ta och ha en fortsatt trevlig lördag.





Ganska frisk

Jag skrev att jag skulle försöka att bli frisk tills idag i ett annat inlägg och har väl lyckats med detta, kan man säga.
Under dessa dagar då jag var sjuk, blev det en massa nyttiga saker för mig iallafall, men jag är inte helt frisk , men 80 eller 90 procent av hundra och då är man ganska frisk, eller hur?  som det står här uppe i rubriken.


Det är dessutom helg snart och det blir skönt, eller hur ? ,men nu ska jag lägga mig och sova och sedan så kommer det att komma upp ett nytt inlägg imorgon och ska försöka hålla mig till att lägga in ett nytt inlägg varje dag.


Hare så bra



Musik

Sköna låtar som ni borde ta och lyssna på.


Sjuk igen då

Ja, jag är sjuk igen då och jag är såklart less på att jag är det, men det är inte så mycket att göra åt detta, förutom att stoppa i sig en massa  nyttiga saker och ta det lugnt.

Jag fyller år på söndag och det har jag nämnt förut, men då ska jag inte vara sjuk iallafall, på grund av att det skulle vara drygt om det skulle vara så , eller hur?

Det som jag hoppas på , är att vara frisk på torsdag och jag kommer nog att lyckas med detta, eller vi får rättare sagt se om jag kommer att vara frisk då. Men sådant kan man inte veta nu, så vi får se hur det blir med detta.

Nu ska jag försöka att få i mig en massa nyttigt.

Ha en fortsatt trevlig tisdag.

Redan hemma

Som det står här ovan, så är jag redan hemma  efter några timmars skoltid och slutade 11.35 idag och kommer att göra det varenda torsdag hädanefter och det är oerhört skönt och jag skrev upp detta, för att vara lite jävlig mot er hehe , eller hur Fredde ;)?

Det blev till och med pizza med my friend Fredde idag och tar och länkar till hans blogg nu och sedan har det inte hänt något mer, men det kommer nog att hända mera , på grund av att det finns en del timmar kvar av dagen.

Jag tar väl och lägger upp en bild på  mig nu också då och ni får ha en fortsatt trevlig dag.


Allt möjligt

Ja, det var några dagar sedan, jag skrev något i bloggen och sådant kan hända ibland, eller hur?
Jag har inte haft tid och lust att skriva något helt enkelt, men för det mesta lite tid om jag ska vara ärlig. ,men jag ska försöka att bättra mig med detta och skriva ett nytt inlägg varje dag och det ska jag verkligen försöka med.

Snart är det helg också och jag längtar en massa till helgen , som en massa andra nog också gör, eller hur?
Jag tänker däremot nämna att jag fyller år snart, alltså den 31 januari och det skulle vara trevligt att få ett grattis eller något av er den dagen. =)

Vad ska man skriva nu då, joo jag kan väl skriva vad jag  har gjort idag, men sådant är inte inte så roligt att läsa, eller det beror ju på hur det skrivs och vad som har gjorts.
Min dag har varit helt vanlig, men jag tar och skriver upp vad jag har gjort ändå. Jag har varit på skolan som massa andra och också har varit idag, tagit det lugnt, men det blev inte så mycket sådant, men jag försökte iallafall och har varit på gym som brukar hända några gånger i veckan.

Som ni nog ser, så har jag inte gjort nog speciallt idag, men vi får se, det kanske händer något speciellt under de dagarna som finns kvar av veckan.

Ni får ha det så bra.

Plugg

Ja, som det står här ovan ,ska det här inlägget handla om plugg.
Jag har pluggat som en tok de senaste dagarna och pluggar som en tok än och det är  inte roligt, kan jag säga er.
De ämnen som jag pluggar är matte och programmering och matte är man så oerhört less på, eller hur Fredde? och det är man väl på programmeringen också.

Sedan så är det matteprov imorgon och det är det sista jag kommer att ha och  sedan slipper jag matten  och  har jag programmeringsprov på torsdag och slipper det också.

Det blir skönt att slippa matten iallafall och det är nog många som tycker  att matte är det värsta och svåraste som finns eller hur?

Det här får räcka för nu och jag ska fortsätta med pluggandet.

Hare så bra.

Musik och lite annat

Ja, det är skola imorgon då och det är väl helt okej, på grund av att jag kommer att få  ett nytt schema och på det schemat  står det att  jag kommer att börja ganska sent, få håltimmar och sluta tidigt nästan varje dag.  Detta är ju inte något man kommer att klaga på , eller hur?. Det är skönt att ha så.


Jag kom nu att tänka på att jag fyller år snart  och  fyller  19. Haha, nu börjar man att bli gammal också.


När tror ni att jag fyller år då? ;)

Jag tänker nu dela med mig av två låtar som är helt okej.




De första skoldagarna

De första två skoldagarna är nu förbi och man var inte pepp för skolan i torsdags , kan jag säga. De här skoldagarna var helt okej, men det var ju bara två dagar och nästa vecka är det som vanligt och det blir jobbigare.

Sedan finns det en del personer , som har lov än och vissa har tur, kan man ju säga.  Vissa börjar på måndag, tisdag eller onsdag, men sådan tur har inte vi som går på Västermalms skola i Sundsvall iallafall, eller hur?

Det hjälper såklart inte med att jag klagar, för jag kommer inte  precis att ändra på detta med mina klagomål, så jag får väl komma med något annat att skriva om.

I torsdags då, efter några timmars skoltid, så var det någon eller jag som sade att man är helt slut och att det kommer  blir skönt med helg. Tänker man på detta nu, så  skrattar  man lite åt detta, på grund av att man nästan har haft tre veckors lov och hade då varit på skolan i kanske tre timmar.

Men det är ju lite onödigt att börja på en torsdag iallafall, men det gjordes väl så för att man ska få en  mjuk start och tänker man efter lite, så är det väl ganska smart att göra så.

Ha en trevlig helg.

Slut på lovet

Det är ju  en dag kvar av lovet och tycker att det skulle vara skönt att få vara ledig två veckor till, eller rättare sagt ett tag till iallafall och jag vet att många tycker som jag.

Lovet har rullat på väldigt snabbt nu, kan man väl säga och det är så oerhört trist eller hur?.
Jag kan inte fatta att loven tar slut så fort som dom gör, man hinner inte med att göra allt som man har planerat att man ska göra.

Ni känner väl igen er i det här?, men  det finns såklart en massa positivt med att skolan börjar igen. Man kommer att få träffa en massa folk på skolan igen och sedan kommer det tråkiga i det hela då och det är att man ska börja att plugga en massa igen, som jag har gjort under lovet och det är trist.
Men sådan är ett måste, för att bli framgångsrik i framtiden.

Det här lov har varit ganska OK ändå, så jag ska inte klaga.
Det roligaste har nog varit att jag har kört skoter och ska lägga upp en eller två bilder, så får ni se hur härligt det är ;).

Ni får ha det så bra.




Bild

Nu har vi ett nytt år framför oss, med en massa möjligeter som man bara ska ta för sig av.  Sedan får man verkligen hoppas på att det nya året kommer att vara bra.


Den bilden som jag lägger upp nu, är tagen av mig  i går vid tolvslaget något.

Ni får ha det så bra.



Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0