Musik




Världens dyraste kryssningsfartyg

Nu har ju världens dyraste kryssningsfartyg byggts då  och den är enormt stor, kan jag bara säga er.

Det tog fem år att bygga det här fartyget och  bygget har kostat, eller rättare sagt Royal Caribbean har kostat 9,7 miljarder kronor.

På det här kryssningsfartyget som jag ska lägga upp bilder på, finns det en park med 12 000 träd och växter, klätterväggar, löpbana, strandpromenad, vattenteater, surfmöjligheter, spa och en teater där Broadwaymusikalen Hairspray kommer visas fyra kvällar i veckan.

Jag har skrivit att det är det dyraste kryssningsfartyget som har byggts, men vänta bara, det är inte det ända  som det här fartyget har att erbjuda.
Fartyget är även det största som har gjorts.Skutan mäter 1 184 fot, cirka 360 meter, från för till akter och har 18 däck. Besättningen kommer att bestå av 2 160 anställda.

Det låter som  ett trevligt fartyg, eller hur?. Jag skulle gärna kunna testa på en kryssning med det här fartyg någon gång, men det kommer inte att hända på några år iallafall, på grund av att det kostar 10 300kr per person på en sju dagars-kryssning och det är dyrt.

Om ni klickar här så kommer ni till bilderna som är på fartyget.


Hare så bra.


Skönt med helg

Det är ju fruktansvärt  härligt att helgen är här nu och det blir väl att försöka att ta det lugnt ihelgen, men det kommer nog att hända en massa saker  och det kommer förstås att bli en massa göra, som det brukar bli varje helg.

Men tänk er, det är  ju snart lov , ja om en vecka något och jag kan ju bara säga att det kommer bli skönt med lov.
Jag längtar väldigt mycket till vecka 44 iallafall, på grund av att jag kommer att göra en massa bra saker då.

Vi får väl  se om jag kommer att nämna vad jag kommer att göra under den veckan, något i bloggen hehe.


Jag har inte varit så aktiv med bloggandet och ni vet ju hur det är, när man har mycket att göra och då är det något som man inte hinner att göra tyvärr, men jag får väl göra något åt detta iallafall.

Ni får ha det  så bra tills vidare och ha en fortsatt trevlig fredag med.



The king of pop

Michael Jackson var och är The king of pop, trots att han är död och här lägger jag in en bra låt, som är gjord av Andy.




Musik


Helgen

Ja, då är helgen slut snart då, men min helg var väl helt okej iallafall. Det är ju lite trist att det har regnat och varit ganska dåligt väder ihelgen, men det är ju så när det är höst.

Det jag har gjort under helgen är att jag drog till en vän som heter  Fredde och nu tänkte jag vara lite schysst att länka till hans blogg.

Vi vaxade min bil hos honom och det tog ett tag, därför att jag var ganska noggrann och det var nog Fredde med, eller hur Fredde?.
Sedan var det bara att ta det lugnt och det blev tacos hos honom och det var ju nice, men söndagen var inte lika bra, på grund av en massa plugg och jag tänker inte skriva mera om detta.

Nu blir det några bilder på bilen och mig:




Haha, jag ser lite konstig ut på den sista bilden. =)


//Thomas

En härlig låt



Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0