Nu blir det något intressantare

Jag har tyvärr inte fixat profilbilden än , men hoppas på att jag kommer att kunna fixa den ganska snart.

Nu kommer jag till det som är lite mer intressantare:

Det sägs att det kommer att hända en världskatastrof år 2012, alltså att jordens riktning kommer att ändras.

Nu ska jag förklara lite:
Våran jord snurrar åt höger  nu tror jag, men år 2012 i december kommer jorden att snurra åt vänster t.ex.

Solens styrka kommer att göra detta och sådant brukar inte hända så ofta, som ni nog förstår, men jag vet inte om jag kan tro på det här, men jag vet inte.
Igår kollade jag på Discovery world och där pratades det om detta i två timmar. När det här kommer att hända, då kommer allt vatten i haven mm att ändra riktigt och då kommer det att bildas vågar som kommer att vara 30 meter höga som kommer att ha en riktning mot alla länder förutom de länder som har en massa berg runt omkring sig , som kommer att bli skyddade av bergen.

Men om jag ska nämna antalet länder som kommer att klara sig, så är det bara två eller tre länder och tänk er att alla på jorden eller en massa folk flyr till dessa länder och då blir det ganska trångt, men jag kommer absolut att fly till något land av dessa länder om det  här kommer att hända.

Så, Sverige kommer att ligga under vatten, på grund av att det kommer att komma en 30 metersvåg från två håll i Sverige och det kommer då att vara två 30 metersvågor, men det kommer inte bara att hända i Sverige som sagt.

Vi tar en liten sammanfattning nu då:

Det kommer att komma en 30 meters våg först och efter det kommer det att komma en till 30 meters våg och efter det en 20 meters och en timme senare en 10 meters. Efter detta kommer inte många i världen att leva tyvärr.

Den enda räddningen är att åka till dessa länder, där det inte kommet att hända något , eller klättra upp i berg som är högre än 30 meter.

Världens forskare har sagt att dom ska försöka att komma på något, som kanske skulle kunna förhindra detta på något sätt, men dom har för lite tid till att börja bygga något och dom har  tyvärr inte bra  ideer som skulle kunna stoppa en eller rättare sagt två 30 meters vågor.

Så ,om vi överlever, så kommer  vi att leva ett helt annorlunda liv och då menar jag att inte bo i hus,  att inte ha el, väldigt lite mat, frysa på nätterna, inga fungerande mobiler, ingen internet som vissa måste ha m.m.

Men man kan aldrig veta om det kommer att hända eller inte, men det är väl bra att veta att sådant kanske kommer att hända,  det tycker jag iallafall.

Vi får väl se om det här kommer att hända år 2012 i december då.

Så här kan det se ut:
http://halfwaytoconcord.com/wp-content/uploads/2009/04/tsunami.jpg


//Thomas


Dåligt med skrivandet

Jag har inte varit så aktiv med bloggandet , på några dagar, men det kommer att bli bättre med detta nu.

Jag kommer förmodligen att lägga in ett stor inlägg ikväll eller imorgon och detta inlägg kommer att vara ganska intressant ska ni se, men jag ska inte nämna något mera nu.
Ni kommer att få  se, när inlägget kommer att vara inne i bloggen.


Tills vidare får ni ta och lyssna på lite musik och ha en fortsatt trevlig helg.


En ny profilbild och annat

Nu har jag en ny profilbild och den är väl bättre än den förra, eller hur?
Men jag ska nog fixa till den lite , alltså photoshopa lite så att den kommer att se nice ut och jag kommer förhoppningsvis göra detta ikväll.

Nu till något annat då.
På fredag kommer jag att sluta väldigt tidigt, alltså klockan 11.00 och om ni har lust att göra något, då är det bara att skriva en kommentar. =)

Hare bra.

//Thomas

En ny vecka

Nu har vi en ny vecka framför oss och hoppas att den här veckan kommer att bli bra.

Men jag tror att min vecka kommer att bli bra iallafall, på grund av att jag kommer att börja sent och sluta tidigt varje dag i veckan och det är väldigt skönt.
Då blir det att köra bil till skolan nästan varje dag.

Nu ska jag ha religion och då blir det bara att lyssna en massa och försöka att vara vaken. =)


Nu tar jag och länkar till snyggingen.

Hare bra allesammans.

//Thomas

Bilder

Jag tog dessa bilder ihelgen och den röda rosen är till DIG ELIN.




Fixad blogg!

Som ni nog ser, så ser bloggen inte likadan ut som förut.
Den är fixad och då  tycker  jag personligen att den är mycket snyggare än som den såg ut förut. Jag säger bara äntligen, att bloggen är fixad nu.

Nu är det bara att börja blogga mycket igen och ja, det är  bara ett måste nu när bloggen är fixad, men det svåraste är  att ha något att skriva om som sagt, eller hur?



Nu länkar jag till en förbaskat snygg tjejs blogg , ja vad ska man skriva.
Hon är otroligt fin och det låter bättre än att skriva  att hon är  förbaskat snygg och jag hoppas att jag kommer att  få träffa henne igen. =)

Ha en fortsatt trevlig söndag.

//Thomas

Fotografering

Nu sitter jag och har religion på skolan och lyssnar på när läraren pratar om kristendom och det är väldigt roligt, eller hur?

-"No", says fiikii.


Snart ska vi ha klassfoto och  jag hoppas på att fotot kommer att bli bra.

Det kommer nog att komma in fler inlägg ikväll.

Hare bra

Bilder

Nu lägger jag in fler bilder som jag har tagit och dom blev ganska okej.


Skön låt


Idag

Skoldagen var helt okej och jag slutade ganska tidigt.
I förra inlägget skrev jag lite om att jag skulle ha religion och den lektionen var  bra, alltså så bra att man inte somnade iallafall.

Nää, men det var bättre än så och sedan får det vara slutsnacket om detta.

Det som kommer att hända nu, blir väl att plugga lite och sedan tvätta bilen. Den ska vara blank hela tiden, det är en viktig sak och jag tror att det är många som tycker likadant angående deras bilar. Det är bara ett måste som sagt.=)

När det detta kommer att vara  klart, då ska jag väl ta det lugnt och ta och kolla på en film. Jag kommer att skriva en recension om filmen ikväll eller imorgon, om det kommer att bli en film ikväll.

Tills vidare får ni ha det bra.

Är i skolan och väntar på att religionen ska börja.

Tjena!

Ja, jag sitter här med mister Fredrik som även bloggar här och Ante, en polare som har en blogg som heter bros och  vi väntar på att religionlektionen ska börja.

Ja, jag hoppas att dagens lektionen kommer att vara intressant iallafall, så att man inte somnar hehe.
Det brukar  hända för vissa ibland, eller hur Ante?

Det kommer nog att komma in fler inlägg ikväll.

Hare bra.



Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0