Snart så kommer tomten hem till er :D

Kan säga att jag är frisk nu :D :D.


Sjuk igen

Ja, då ligger man i sängen och är sjuk igen och förkylningen verkar inte försvinna.  Det är ju hur jäkla trist som helst att vara sjuk, speciellt när det tok snöar ute och känner att jag vill köra skoter.

Men det värsta är att jag ville dra in på dagens föreläsning på skolan, men det gick ju inte om jag  nu har haft och har feber samt att jag har ont i halsen mm.
Det fixar sig nog, men bara jag inte är sjuk på julafton, så är allt kung. Det skulle inte vara dåligt om jag blir frisk ihelgen, men får se hur det blir med detta.

Lägger nu in en skön jullåt.



Årets tomte :D

Det här måste ju vara den snyggaste/coolaste tomten som finns nu, hehe :D

Top notch vettu :D

Nu har jag lite tur ju :D . Jag har börjat att chatta med en enormt vacker tjej. Det finns inget vackrare, hehe :D.
Det var det här inlägget jag menade här under.

Hon är lika söt som socker eller något liknande och ska träffa henne under  veckan och här längtar man helt klart. Jag lovade  henne att jag skulle skriva om henne i bloggen och måste såklart hålla vad jag har sagt.

Hennes namn börjar på A och säger inget mer om detta nu, men kanske sedan. Det här får räcka för den här gången, men lägger väl upp en fortsättning och hur det går inom det här sedan.


Det är väl lite trist att det är söndag idag, men det är ganska lugnt ändå. Jag hade tänkt att sitta och kolla på tv ikväll.

Ni får ha det så great :D


Har varit lite off

Visst har jag varit off med bloggandet, men det finns viktigare saker i världen också.
Jag har haft tentor och en del seminarium att plugga till, men framförallt att plugga till tentan och detta har gått före en jäkla massa, kan jag säga er och det är inte bara bloggen som har lidit utav det här.

Jag har inte hunnit med att träna så mycket som jag har velat , men det blir bättre med detta snart. Tentan gjordes för någon dag sedan och då kan man ta det lite mer lugnt, men har ändå ett seminarium och individuellt arbete som ska göras den här veckan.

Men det fixar jag såklart och att plugga på Universitet/högskola är skitkul, kan jag säga er.


Ta inte det så att jag inte kommer att blogga mer utav det som jag har skrivit nu. Jag kommer att försöka att blogga hur mycket som helst och ibland har man ju inte tid att blogga så mycket. Det går ju upp och ner, eller hur?

Nästa inlägg som jag gör kommer att vara ganska speciell. Alltså att jag kommer att skriva om en enormt fin person, men detta tar vi då.

Blir att kolla på tv nu.

Ni får ha det så bra.


Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0