Musik


Det är varmt nu

Det är hur jäkla varmt som helst nu och klockan är 23.00 något.
Ja, men det är sjukt att det är 20 grader något vid den här tiden och på dagen var det 32 grader och det är ganska varmt de, eller rättare sagt jäkligt varmt eller hur?

Imorgon kommer det att vara 35 grader eller mer och det funkar väl, med det värsta är att jag har bränt mig en massa på ryggen, armarna mm.

Nu är det dags för film, för mig.

Hare bra.

Skönt med sommar!

Jaa, då har man tagit studenten.
Det var som sagt ett tag sedan och sedan så är man ju ledig och snart ska jag börja  att jobba också då och det blir väl roligt, tror jag.

Brorsan ringde mig igår kväll och sade att han hade fixat jobb åt mig och jag blev hur glad som helst, eftersom att jag hade frågat om jag kunde få jobba på samma ställe, några veckor innan.
Då sade dom nej, men nu har jag jobb där och det är kung.


Jag hoppas verkligen att det kommer att vara roligt att jobba på Sund Birsra, men det blir det nog. Jag ska sitta i ett kontor och sköta servrar, datorer och rita en massa på Solid Works. Jag kommer nog att vara inne på montaget också då.

Det värsta är väl att jag måste ha en fungerande bil, om jag ska jobba och det har inte jag och har inte haft det ett tag. Mercedesen är och har varit sönder ett tag och det är Tändmodulen som är sönder på den och till er som vet vad en modul till en bil är, så vet ni väl att den kostar hur mycket som helst ny.

Eftersom att den kostar mycket ny och då snackar vi om 30.000 kr, så letar vi efter en beg modul till bilen, men i tillfället finns det inte en modul till den sortens mercedes som jag har, men det kommer väl att finnas någon gång.

Men jag ska ändå köpa en ny bil snart, så det är lugnt.

Men nu ska jag kolla på film, hare gött.

Studenten imorgon

För jag har tagit studenten, För jag har tagit studenten, För jag har tagit studeeeeennnnttttteeeenn.

Skoja bara. Jag tar studenten imorgon och det kommer att bli kung.

Hare gött

Tar studenten snart

På fredag tar man studenten och längtar gör man också, såklart.
Sedan bar det iväg utomlands några dagar senare och det kommer att bli hur skönt som helst att bara ta det lugnt och ligga på en strand och gassa.

Jag kommer förmodligen att lägga upp några bilder från studenten här i bloggen på fredag eller lördag och då får ni ser hur jag ser ut och det är väl great, eller hur?


Ja, visst ja.
Jag höll på att glömma att skriva detta som kommer nu:

Jag är singel och sökande, så kom igen nu tjejer ;).

Hare gött


Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0