Lite om vad som har hänt idag och annat.

Har haft en härlig fredag iallafall.

Började tidigt och det är ofta det är så, men det skulle ha  vara skönt att börja 10.00 varje dag. Sådant kommer nog aldrig att hända och det är synd.

Senare hade jag  idrott och jag försökte att vara med så mycket som möjligt, men det gick ganska bra iallafall.  Bara sex dagar kvar tills gipset försvinner  Yeah hehe.

Hade samhälleprov idag också och det är inte så trevligt att ha prov på en freadag , men det funkar. Det gick bra på provet. =)

Jag slutade tidigt idag och det var härligt. Det är mycket bättre att börja tidigt och sedan sluta tidigt eller hur.

Jag vet att ni vill att jag ska lägga upp en bild på Elin och ni kommer att få som ni vill också. Jag kommer att lägga upp en bild på henne idag eller imorgon. Det kan bli senare än så också, men jag kommer att lägga upp en bild på henne iallafall. Det är bara att vänta och se hehe.

Nu ska jag pumpa lite musik och kanske kolla på en film.

Hare bra.

Lite om idag och kanske annat.

Den här dagen har varit ganska jobbig, men det är bara att tänka på att  det är lov nästa vecka och då blir allt mycket bättre.

Jag började som sagt tidigt idag och hade en del lektioner, därefter kollade vi på en film på skolan som handlade om shakespeare.
Den får nog 2 av 5 poäng  av mig.

Jag ska iallafall ta bort giset  ifrån armen nästa vecka på torsdag och jag längtar väldigt mycket till den dagen.  Jag kommer att kunna göra mycket mera när gipset är borta och det är fint det.

Jag kommer nog inte att kunna träffa Elin av dom dagarna  som finns kvar av den här veckan och det är väldigt synd, men det är ju bara så.
Hon har som sagt magsjuka ännu. =(
Nästa vecka ska jag iallafall träffa henne och  jag längtar  redan. Då är det två saker som jag längtar till och det är att jag ska ta bort gipset och att jag ska träffa Elin.

Ha en fortsatt bra dag.

Pussar och kramar till dig Elin.

Friluftsdagen och annat.

Jag hade som sagt friluftsdag idag och det var inte så roligt. Jag tog promenad och det  var  nog okej, men jag skulle ha  valt något annat om jag inte hade haft en bruten arm.
Det var ju trevligt att jag kom hem tidigt idag iallafall och sedan åkte jag och kollade på en Volvo V50 med madre.

Jag smaskade i mig en semla idag också och det var ett tag sedan jag åt en semla, så det var gott. Jag kanske kommer att köpa en till semla imorgon, vi får se. Det är iallafall inte omöjligt att jag gör det. =).

Idag har jag tyvärr inte skrivit så mycket med Elin och det är synd det. =(.
Det är ju därför att jag har så mycket skolarbete som sagt, det brukar ju alltid bli mycket innan ett lov . Nästa vecka har jag lov iallafall och det blir trevligt eller hur.

Imorgon ska jag försöka att skriva med henne  mera och en nacdel är att Elin har fått magsjuka. Då  kommer jag nog inte att kunna träffa henne  under den här veckan. Det är synd det.

Det är ju ännu en dag imorgon och vi får hoppas på att den kommer att vara bra.

Nu ska jag sova  iallafall och hare fint.

Bilder på mig och Elin.

Jag har läst kommentarerna och märker att ni antingen vill ha en bild på henne eller  på mig och det kommer ni nog att få, men ni får vänta ett tag.


Lite allmänt:

Idag började jag sent och det var naturligtvis trevligt och sedan hade jag en del lektioner på skolan. Därefter film och den här dagen flöt på. Det var en ganska härlig dag som sagt.

Jag har dessutom skrivit med Elin en del idag ,som jag gör varje dag och det är lika roligt att skriva med henne varje dag.  =).

Nu ska jag sova och ha en härlig friluftsdag imorgon och hoppas på att sluta tidigt.

Hare bra.

About a beautiful girl

Jag har  börjat att träffa  en toppentjej som jag hoppas på att det ska bli något med. Jag tror nog att det är roligt att läsa om sådant eller hur. =)

Hon är så jäkla fin och söt alltså.
Jag ska inte skriva så mycket om detta, på grund av att jag inte vill berätta hur jag känner helt och hållet här . Jag kommer iallafall att skriva hur det gick sedan.
Jag ska försöka att träffa henne nästa vecka eller jag ska göra mycket för att jag ska kunna göra det. Jag borde kanske lägga upp en bild på henne nu, men jag gör nog inte det. Synd för er haha =)


Jadu Simon, nu har jag skrivit en del. Du behöver nog inte påpeka mig om att jag ska skriva i bloggen nu.  Du fick också vara med i det här inlägget nu Simon och det är nog lugnt eller hur hehe.

Have it nice people.

Puss och kram till dig Elin.

Lite om gårdagen och idag.

Jag hade en härlig dag igår iallafall. Jag började sent och hade bara en lektion och en håltimme, därefter slutade jag.

När jag kom hem,kollade jag på bilar med madre och fadre på datorn. Vi ska ju köpa  en bil som sagt  och vi har hittat en väldigt nice Volvo V50.
På måndag ska vi dra och kolla på bilen och jag hoppas att vi köper den, den har härliga fälgar, men hela bilen är väldigt nice. =)

Inget mera om det, jag kollade på filmer senare och det blev  The day the earth stood still och Tropic Thunder. De  här filmerna var Okej, men det är inte det bästa jag har sätt. Jag rekommenderar dom här filmerna.

Vad har jag gjort idag  då hehe.
Jag har kollat på tv och varit ute och cyklat en mil, det var härligt. Det är nog inte lika trevligt att cykla när det är snö ute, jämfört med när det inte är det. Det funkar iallafall.

Snart ska jag nog kolla på en till film.

Hare bra.


http://moviesmusic.files.wordpress.com/2008/07/day-the-earth-stood-still-poster-2.jpg

http://www.iwatchstuff.com/2008/05/23/tropic-thunder-poster.jpg

Lite om idag och kanske annat.

Jag hade tänkt att skriva lite om idag och vad är det som har hänt då, joo jag hade en härlig morgon och sedan blev det filmtittande på skolan.
Jag hade en vanlig lektion idag också, men vad ska man säga. Det har varit en toppendag och  det är inte ofta man har det så bra eller hur.

Jag kommer nog att ha en ganska härlig dag imorgon också. Först  börjar dagen med att jag kommer att ha en lektion och sedan kommer jag att  ha håltimme i tre timmar , därefter arbetsstuga och där får man jobba med vad man vill och sedan slutar jag.


Tummen upp för detta

http://farm3.static.flickr.com/2099/2480787769_498659cb13_o.jpg

Fredag den 13.

Ja, det är som sagt fredag den 13 idag och se upp så att ni inte råkar illa ut  hehe.
                                     http://www.fridaythe13thfilms.com/multimedia/pictures/partx/jasonx1a.jpg

Sjuk nu då.

Jo, jag är sjuk nu och jag tror att det är på grund av  att jag har brutit armen. Det är synd som sagt, men vad ska man göra då. Det är bara att bita ihop detta haha.

Nu har jag inte varit  inne och skrivit så mycket i bloggen och det är på grund av att jag haft så ont i armen och har inte lust att skriva med en arm helt enkelt. Det kommer nog att bli bättre i armen nästa vecka eller förhoppningsvis ihelgen, ingenting är omöjligt som sagt.

Olsen Brothers - Fly On The Wings Of Love



Har brutit armen.

Ja, det är verkligen trevligt att bryta en arm. Då kommer jag att går runt med en gipsad arm i två månader ungefär. Jag har ganska otur iallafall.

Jag fick en spricka i revbenet för två veckor sedan och nu det här. Jag hoppas verkligen att det inte kommer att hända något mera.  Det är farligt att idrotta hehe.
Idag har jag tagit det lungt för det mesta och pluggat lite. Det är ju ganska svårt att göra något, om man har en bruten arm.

Hare bra.

Craig David - All the way

Skön låt-jeah.

Härlig dag.

Ja, jag hade en härlig dag idag då. Jag började sent, hade en lektion och en föreläsning om sexuellt överförbara sjukdomar. Därefter var det lite sexquiz, nice vettu. =)

Sedan kunde man testa sig för klamydia också om man ville och ta kondomkörkort Jeah.
Efter föreläsningen och dom andra sakerna hade jag inga mera lektioner och drog hem.


Hare bra allihoppa.



Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0