Roligt klipp


Bio

Lite annat som är intressantare:

För några veckor sedan skrev jag något om att det kommer att hända en världskatastrof år 2012, med några detaljer om vad som kommer att hända.

Jag har kollat runt lite och det sägs att detta kommer att inträffa den 21 eller 22 december. Vågorna kommer inte att vara  30 meter höga och nu till det värsta då och det är att vågorna kommer att vara 1- 2 kilometer höga och jag har hört detta av en  massa forskare, alltså dessa viktiga personer, på tv.

Det kommer att börja med jordbävningar och sedan tornados m.m och detta överallt. Tänk er vad jobbigt , men det är inget som vi kan göra  något åt nu, på grund av att vi människor har fört  Jorden till det här stadiet och kan tyvärr inte fixa detta nu.

På fredag är det biopremiär på filmen 2012 och det är en film som handlar om  det som kanske kommer  hända oss 2012 och jag kommer absolut att se den och det borde ni också göra.

Här är en trailer  på filmen 2012:

Snön är borta och lite annat

Joo, det är sant att snön är borta.
Snön försvann samma dag, när den kom, men på natten. Det är lite trist att snön är borta, men den kommer nog om ett tag ändå, så det är lugnt.


Ja, imorgon så är det måndag igen då och en ny vecka med nya utmaningar, men det skulle väl ha varit väldigt skönt med några dagars ledighet till som sagt, men så blir det  inte.
Det är inte så långt kvar till Jul, men det är en del veckor kvar och  dessa veckor kommer nog att gå fort.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Earth song


Det snöar =)

Ja, de snöar som sagt, som det står här ovan.
Då är det bara att säga hej då till hösten nu då, därför att det kommer att snöa under hela natten och kanske under helgen och det har kommit en del snö redan så.

Hoppas  att det kommer att komma mycket snö ihelgen, så att man kan ta fram skotern, men vi får se hur det blir med detta då, men det skulle vara väldigt skoj om det kunde komma  mycket snö då.

Som ni ser, så har det kommit lite snö.



Hare bra.

Achmed the Dead Terrorist and Walter


Lovet är snart slut

Joo, lovet är som sagt snart slut, som det står här ovan och det är verkligen trist.
Jag har inte hunnit med att göra så mycket under lovet och ändå så har lovet gott fort, men man har ju tagit det lugnt under lovet och jag tror nog att jag inte är den enda som har gjort det.


Sedan så var det ju  Holloween igår då och jag tror att den berömda halloween monstret enligt mig, inte kom i år, men jag får ta och  försöka att ta hit honom nästa år.


För två eller tre dagar sedan störtade det ner en fallskärmshoppare ner i min flaggstång och träd. Man kan inte säga att det är en fallskärmshoppare, men jag vet inte vad det heter.
Han hade en motor på ryggen med en stor propeller och sedan en fallskärm.

Jag kommer att skriva om den här händelsen lite senare, med en massa detaljer. =)

Tills dess, får ni ha en fortsatt trevlig söndag.



Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0