Lite allmänt om helgen.

Jag har inte gjort så mycket under den här helgen. Jag har tagit det lugnt och kollat på filmer och det är ju nice eller hur.
Det har blivit lite pluggande ihelgen också och det är något som måste göras som sagt och det är ju inte någonting som är så roligt och det tycker ni också eller hur.
Ja, det bror ju på vad man pluggar som sagt och det kan ju vara något som är roligt och något som inte är lika roligt.
Jag pluggade matte och det är inte så väldigt roligt då, men det måste göras eller hur Holmström, Bergman och många andra.? hehe

Nog med detta då och jag hade tänkt att skriva lite om vad jag har gjort idag.
Ja, jag har tagit det lugnt som jag skrev här ovan, men jag har såklart gjort mer än så också.
Det jag har gjort är att jag har cyklat en mil och ni tänker säkert att, hur kan det vara roligt att cykla när det är vinter eller hur, men det var roligt och uppfriskande. Man rör sig iallafall och det är ju bra, men efter att jag hade cyklat den sträckan då tränade jag lite annat också hehe =).

Ja, vad gjorde jag sedan då, joo jag kollade på en film och det har blivit en del filmtittande ihelgen  =). Det är inte så ofta man har tid med att kolla på film och så under helgerna som sagt , så det var ju härligt att man hade en del tid med att kolla på film under den här helgen då.

Ha en fortsatt trevlig söndag med er.

Vad jag har gjort idag!

Jag började tidigt som jag brukar göra ofta då och sedan hade jag en del lektioner.
Den här dagen var ju som sagt helt okej och vad ska man säga, fredagarna brukar nästan alltid vara helt okej.

En nackdel med fredagar är att jag har en så lång skoldag. Jag  börjar 08.30 och slutar 16.00  på fredagar och det är en ganska lång dag, speciellt för en fredag.
Jag tycker att man borde sluta mycket tidigare på fredagarna och det kommer aldrig att hända  mig, men man kan ju tycka till lite eller hur.

En bra tid att sluta på en fredag skulle nog kunna vara 13.00 eller 14.00 eller hur. Tidigare än så, skulle bara bli ännu bättre.
Vissa har som sagt en sådan tur som får sluta så tidigt som jag har skrivit här ovan och till och med tidigare och vad tycker jag om det då, joo att det  inte är roligt att höra att andra som man känner slutar flera timmar tidigare än vad man gör själv iallafall.

Nog med detta nu och jag ska fortsätta att skriva vad jag har gjort idag.
Efter en härlig skoldag eller kanske inte härlig, men en okej skoldag kom jag hem och tog det lugnt.
Madre hade till och med köpt en del lösgodis, så jag kollade på tv och smaskade i mig lite godis ett tag  hehe.=)
Vad gjorde jag sedan då, joo jag kollade på en film med några vänner och gjorde massa andra saker också.

Filmen heter Troy  och den var faktiskt helt okej, eller rättare sagt mycket bra. Ni borde ta och kolla på den filmen , jag rekommenderar verkligen den.
Det är en intressant film helt enkelt.

Ja och nu ska jag nog ta och kolla på film.

Hare bra allesammans.
http://ant.sillydog.org/blog/pic/troy_poster.jpg

Lite om idag.

Ja, vad har jag gjort då.
MMm, jag drog till skolan tidigt idag och därefter hade jag en del lektioner.

Dagens skolmat var superduper iallafall. Det var pasta och skinksås och det är ju gott som sagt.
Nu sitter jag och har cisco och kommer att sluta om tre timmar =(.

Hare bra.

Var på akutmottagningen i måndags då.

Ja, jag var som sagt på akutmottagningen i måndags och det var inte roligt iallafall. Det blev en väldigt lång väntan,som nästan varade i sju timmar.
Armen krånglar igen och det som är fel, är att det klickar till när jag vrider på armen.
Det är iallafall ett konstigt ljud.

Dagens sjukvård eller rättare sagt Sundsvalls sjukvård är inte bra. Det borde finnas flera akutmottagningar i Sundsvall och det finns såklart bara en. Det är ju hopplöst att det bara ska finnas en, om det är en sådan stor kommun. Dom borde ju tänka på dom äldre och det blir ju inte bättre om det bara finns en akutmottagning.

I Stockholm då, där finns det flera iallafall och det är ju bra.  Om det skulle ha funnits en där, då skulle det  lätt kunnat bli allvarligt när många  äldra till exempel blir sjuk eller när andra brytter något eller något sådant.

Man ska ju inte bli tvungen att vänta i nästan sju timmar för att dom ska kolla på en arm och sedan röntka den tycker jag och jag tror att ni instämmer i den saken, eller hur?


Ha en fortsatt trevlig söndag.

Tingeling Goes Russia (Tingeling Russian Bass-Lovers REMIX)

Haha, den här är ganska nice  =)

Helgen är här nu.

Ja, nu är helgen här som sagt och det är härligt.
Vi får väl se vad jag kommer att göra under helgen då, men jag kommer naturligtvis att komma på något som sagt. Jag kommer kanske att köra skoter eller att kolla  på film.

Ha en trevlig helg allesammans.

Det här är en härlig låt som är värd att lyssna på.

Lite om idag och kanske annat

Tjena allihopa!

Ja, vad har jag gjort idag då.
Jag började sent idag då och det var ju härligt. Jag hade två prov senare idag och det är ju aldrig roligt med att ha prov.
Det gick ju bra på proven och det var ju bra, men nu ska jag inte skriva mera om detta.
 

Jag slutade ganska sent idag  och det var ju inte roligt, men jag brukar sluta senare andra dagar också. Jag slutade klockan 16.00 idag och brukar sluta 17.00 vissa dagar med. Det är nog inte så roligt att läsa om tider och sådant, men det är något att skriva om iallafall.

Snart är helgen här också, vi har ju bara fredagen kvar och sedan helg och fredagarna är inte så dumma  eller hur. Jag längtar mycket tills imorgonkväll iallfall, då kan man bara ta det lugnt och det är något som man måste göra ibland.


Hare bra

Om gårdagen och kanske något om idag.

Igår drog jag till stan med några vänner och gick runt och kollade lite. Det blev pizza också och det var ju nice.

Efter att jag hade gått runt på stan med mina vänner ett tag, då träffade jag Elin och vi drog och kollade på bio. =)
Vi kollade på män som hatar kvinnor och den  filmen var ju bra.
Den var bättre än vad jag hade tänkt mig.

Hehe, jag  gjorde inte mycket mera än så här igår. Det blir nog mera imorgon och ni får se vad jag kommer att göra imorgon då.

Nu ska jag kolla på film och hare bra allesammans.

Den här är till dig Elin. =)

Lite om idag.

Jag har inte gjort så mycket idag , men jag har iallafall gjort något.
 
Jag vaknade ganska tidigt och åkte sedan med madre till stan och gjorde  massa saker. Därefter drog vi och kollade på samma volvo V50 som förut och vi köpte den.
 
Det är en härlig bil  och det  första jag nästan gjorde var att jag drog igång full bass i bilen och pumpade musik hahhaa. Det är ett nice  ljud i den och det är nog något som måste finnas i en bil. =)

Jag ska träffa Elin under den här veckan och jag längtar väldigt mycket och ska dessutom  lägga upp en bild på henne snart.

Hehe , mega bass.
http://www.guitarflame.com/wp-content/uploads/2008/03/mega-bass.jpg

Så här ser bilen ut
.

http://evolutioncars.net/images/BMW%207%205%20VOLVO%20040.JPG


Have it nice people.

Om lovet och annat

Ja, lovet är här snart och det är härligt.
Jag kommer nog bara att ta det lungt under lovet, men något kommer jag  säkert att göra tror jag hehe.
Det blir nog bio eller bowling  någon gång nästa vecka, men jag ska försöka att köra lite skoter också. Jag kanske ska försöka att hinna med att träna lite också, men vi får se hur det blir med det. =)

Det blir nog ett härligt lov iallafall.

Jag hade tänkt att skriva lite om vad jag har gjort idag och jag har varit på stan med madre, padre och köpte en del saker, därefter åkte vi runt och kollade på sju olika bilaffärer. Det var lugnt på början och sedan blev det bara jobbigt att bara kolla och kolla på bilar.
 
Ska skriva en ganska härlig grej nu.
Det var så att vi åkte till en Mercedes - affär och där gick vi runt och kollade på en del bilar och sedan kom det någon som jobbade där och frågade om vi behövde hjälp och vilka sorter vi sökte.

Madre sade att C 180 eller C 200 skulle passa bra, han visade oss några bilar och sedan visade han oss en nice sportig mercedes.  Jag sade att det var en fin bil  till honom och att den hade härliga fälgar som sagt, därefter började han att vissa oss bilar som kostade mera och han trodde nog att madre och padre skulle köpa en bil till mig haha. Den sista bilen som han visade kostade 350.000 kronor och det är en del. Haha, tänk att han nog trodde att madre och padre skulle köpa en bil till mig och så är det ju inte.

Vi har iallafall hittat en bil som vi ska köpa och det blir en Volvo V50. Det är en nice bil, det är bara att köpa härligare fälgar till bilen och sedan blir den väldigt bra. Den har ju bra fälgar redan, men man måste ju pimpa bilen lite haha.


Efter allt detta kom jag hem och var ganska trött och tog det lungt ett tag. Senare sade Madre och Padre att jag skulle städa garaget och jag gjorde så, men jag ringde till en polare  och frågade om han hade lust att hjälpa till och få lite pengar. Det  tog ett tag att städa.
Senare kollade jag på film med några vänner och tog det lungt.


Jag ska kolla på en film nu och det kommer  bli Body of lies.  Den här filmen är nog bra, men det får jag se om ett tag.

Hare bra allesammans och ha en fortsatt trevlig söndag.
http://www.iwatchstuff.com/2008/08/29/body-of-lies-poster.jpg


Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0