Filmdags igen!

Ja, nu är det filmdags igen och denna gång har jag kollat på filmen Wild Wild West och det är en jävligt bra film.
Will smith är med i den här filmen och personligen tycker jag att han är en väldigt bra skådespelare, men det finns säkert en del som tycker annorlunda och det är naturligtvis OK.
Jag ger fem av fem ostbågar för den här filmen, på grund av att den var bra som jag skrev här ovan också.

Kollar man på den här filmen, då kommer man att få ett gott skratt . Jag  rekommenderar  absolut den här filmen till er.
 
Have it nice people

http://i40.tinypic.com/zxuus7.jpg

Lite allt möjligt!

Ja, då är det så att jag hade tänkt att skriva om lite allt möjligt också då.
Det skulle ha varit ganska enkelt att skriva om något, om man skulle haft något att skriva om.  Så idag visste  jag att jag ville skriva om något , men frågan var.

Vad ska jag skriva om?.
Ibland kan man ju ha svårt att komma på vad man ska skriva om, det kan ju inte vara vad som helst, så att det blir tråkigt att läsa.
Så jag tog och tänkte på detta  ett tag och kom på något att skriva om, som ni ser här eller hur? och dessutom att skriva om det vanliga som lyder så här.
Vad jag har gjort idag  och lite allt möjligt.

Så, vad har jag gjort idag då`?
MMmm, en ganska svår fråga. Hehe, skoja bara.
Jag har varit på skolan och haft en ganska jobbig dag, som man brukar ha ibland. Jag hade tre prov  och dom gick nog bra.
Därefter var dagen helt okej, på grund av att jag slutade tidigt och det var också helt okej.
Det bästa med den här dagen, var  väl att jag har kört fyrhjuling en del och det var väldigt roligt.

Nu ska jag ta och kolla på film och ta det lugnt.

Hare bra.

Roliga klipp


Filmdags!

För några dagar sedan kollade jag på två filmer och dom var helt OK.
Filmerna heter Butterfly Effect och Underworld-rise of the lycans .
Båda var ju bra, men Butterfly Effect var nog bäst och jag tycker att ni borde ta och kolla på den filmen, om ni får en sådan möjlighet.
Jag ska nog inte skriva handligen om den filmen om ni kanske ska ta och kolla på den.  Ni borde ta och kolla på den iallafall.

http://unrulednotebook.files.wordpress.com/2009/04/be1.jpg

Lite allt möjligt!

Jag tänker skriva lite om vad jag har gjort idag och lite annat också.

Ja, jag har som sagt inte varit aktiv med  bloggandet ett tag och jag märker ju att jag får mindre besökare för det och det är ju trist, men jag hade tänkt att börja att skriva mycket igen och intressant ska det också bli ska ni se.
Från och med idag ska jag minst skriva om en sak iallafall, så att ni får något nytt att läsa om varje dag och ni som trodde att jag hade slutat att blogga, har fel. =)

Idag har jag inte gjort så väldigt mycket förutom att jag har varit ute och sprungit en bit, eller rättare sagt en lång bit hehe och tränat lite annat också.
Pluggat har jag också gjort, som är tråkigt nu när det är så fint ute och man vill ju vara ute och göra något också, men det är viktigt att plugga som sagt.
Sommarlovet är här snart och det är ju bara att härda ut tills dess  och det kommer att bli så väldigt skönt med att  få ha sommarlov snart kan jag bara säga.

Det var ju ett tag sedan skrev om mig och Elin och vad kan jag säga. Det har inte gått något vidare och jag är skeptisk på att det kommer att bli bättre sedan =(.

Jag känner mig smått sjuk, så jag ska ta det lugnt resten av dagen tror jag.

Hare bra

Härliga låtar

Den här är till dig Elin.




Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0