Våren är här

Det är snart helg och jag längtar redan och vem gör inte det, eller hur?.
Nu har vi vår och varmare blir det för varje vecka som går och sommaren närmar sig och tänk er vad härligt det kommer att bli med sommar och sommarlov.

Jag ska försöka att ta det så lugnt som jag kan i sommar, men  jobba blir det nog också, så att man får in lite pengar och det är aldrig fel med få in lite pengar.

Jag ska försöka att hinna med att resa en del och det måste jag hinna med, men sedan vet jag väl inte vad jag ska göra , men det är ganska långt kvar till sommarn, som sagt.

Det märks väl att jag vill ha sommar nu, en massa. Vem vill inte ha det?

Den som inte vill ha det, kan väl kommentera, så att man får reda på hur många det finns, för skoj skull. Det kan  inte vara många iallafall, som inte vill ha de.

Nu är det träning på G, men ha det så bra.


Snart slut

Jahapp, lovet är snart slut och det är trist.
Det är några dagar kvar av lovet, så jag borde ta och tänka positivt istället, eller hur?.

Härdanefter ska jag försöka att göra det och sedan så blev det inte Åre för mig heller, som jag verkligen trodde att det skulle bli , men tror gör man  i kyrkan, brukar man säga.

Haha, jag kommer  väl att åka till Åre, torsdag till vintern, eller hur Fredde? :)

Det var ett tag sedan jag skrev sist,  men jag försöker att vara inne och skriva så ofta som jag kan , men ibland så finns inte lusten att blogga och så känner väl nog nästan alla som bloggar, kan jag tro.

Nu blir det nog inte mer av mig idag, men kanske.

Hare bra.

Party

Fiikii och Targa hälsar.

Party alllllll night.


Musik





Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0