Fyller 18 år idag.

Ja, jag fyller 18 år idag och det är faktiskt skönt att äntligen vara 18. Jag har inte så mycket att skriva om  idag, men det kommer att komma mera imorgon. Jag har inte så mycket tid med att skriva i bloggen nu och ni förstår nog varför.

Ni undrar nog vad jag har fått idag och ska inte skriva upp allt, men det ända jag tänker skriva nu är att dom sakerna som jag har fått är bra saker. Jag har dessutom fått en del pengar också. =)

Vad jag kommer att göra resten av dagen ska jag nog inte skriva, men det får ni lista ut hehe=).
Jag kommer att kolla på en film nu iallafall och äta tårta och lite annat smått och gått.

Filmen heter Eagle Eye.
http://filmonic.com/wp-content/uploads/2008/08/eeintlposter.jpg

Angående quizen och andra saker.

Ja, jag ser att det var en positiv sak med quizen och på grund av det   kommer jag att fortsätta att göra mera quiz  och hoppas att det kommer att vara lika många som gör quizen som det var på den här som jag gjorde nu.

Lite allmänt nu då.
Jag hade nationellt prov på matte idag då och jag tycker att det gick. Jag var uppe till  02.00 inatt och pluggade och man var ganska trött imorse och under hela dagen , men det gick bra ändå.

Jo, men visst. Jag fyller ju år imorgon och min klass sjung för mig idag hehe. Det var lite jobbigt att se klassen sjunga för en,  men det var ganska härligt ändå. Jag måste nämna att jag har en härlig klass =).

Ha en trevlig fredag.

Quiz 1.

     
 
Targas quiz 1.
1) Hur mycket fyller jag snart?
  17.
  18.
  16.
  15.
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Dagarna går snabbt.

Ja, dagarna går snabbt och det är ju nackdelar och fördelar med detta. Jag tror att det nog är mest fördelar med det, men ibland när man har roligt så brukar man nog tänka att det skulle ha varit härligt med att dagarna skulle ha gått sakta eller hur.
Som till exempel på helgerna eller  loven, det skulle ha varit skönt om dagarna kunde gå sakta då. Under loven brukar det istället gå fort och det är synd det.

Det är ju lov om ungefär fem veckor och jag hoppas dagarna kommer att gå  snabbt till dess och under lovet får det gärna gå segt iallafall.

Ibland brukar det också finnas sega dagar som är jobbiga och då vill man bara hem.

Jag fyller snart år iallafall och det vet ni som har läst i bloggen under dom senaste  dagarna, men jag vill bara påminna er om att det nu bara är fyra dagar kvar tills jag fyller år. =)

Snart 18 år=)

Ja, jag fyller snart 18 år och det är om ungefär en vecka. Jag fyller år på lördag.

Det kommer att bli härligt att fylla 18 år iallafall och det som är det härligaste med att bli 18 år är att man kan skaffa bilkörkort.

Ha en bra söndag allesammans


Bilar.

Snart blir det köpe av  en ny bil här i min familj. Vi är inte säker på vilken bil vi ska köpa, men det vi vet är att vi ska köpa en Mercedes eller en  Volvo.


De Volvo sorter som vi har tänkt oss är:

Volvo s60.
           s80.
           V50.


De Mercedes sorterna är:

          C class.
          E  class.

Det finns mera Mercedes sorter, men  det får vi kolla upp sedan.

Hela dagen har spenderats till att åka och kolla på bilar fram och tillbaks. Imorgon kanske det kommer att bli att besöka  Hudiksvall också, därför att dom har bra priser på bilar där.
Det lutar nog åt att vi kommer att köpa en Volvo, men vi får se hur det kommer att bli när bilen är köpt. Jag kommer  att lägga in en bild på bilen när den är köpt iallafall, så att ni kommer att veta hur det blev.

V50.

http://www.myride.com/images/vehicle/2007/Volvo/V50/oem/07.v50.25_(400x300).jpg

S60.
http://www.samsteffansson.se/products/images/Volvo/S60/H8914602-H8914603.jpg


Men nu har jag en fråga till er? =)

Vilken bil tycker ni är den bästa om ni bara får välja mellan Volvo och Mercedes?




Guantanamos slut.

Guantanamos slut är snar här och  det är en positiv ändring som Obama gör. Det har klagats på att det har varit mycket tortyr i det fängelset och det kommer att ta slut snart och det är väl bra.
Obama kommer förmoligen att  ge klartecken om att fängelset ska stängas ned  idag och att det kanske ska rivas ned.

Vi får se om  det  kanske kommer  att bli en parkering där sedan, men jag tror inte det själv. Det skulle bara vara onödigt att göra en parkering av den platsen, men vi får se.
Dom som är fängslade i guantanamo  kommer nog att bli glada när dom kommer att höra  att guantanamo kommer stängas ned på grund av att det nog inte är så trevligt att bli torterad i ett fängelse och det  finns nog en lag som det står att man inte får tortera dom som avtjänar sitt straff i ett fängelse.
Sådant gör dom i det fängelset och det är inte trevligt det.



Men snart är det iallafall helg och ha en trevlih helg med er.

Obama.

Obama ska idag flytta in i vita huset och ta på sig ansvaret som president över USA. Det kommer nog att vara jobbigt det första halvåret,men han kommer nog att anpassa sig till detta och bli en bra president över USA. Han kommer nog att bli bättre än George W Bush.
Vi får se om han kommer att stänga ner fängelset guantanamo, men personligen tror jag att ha kommer att göra det.

Ja, som sagt. Han flyttar in idag och det fixas ett polispådrag i samband med Barack Obamas installation . Det är 8000 poliser, 32 000 militärer, stridsflyg ,pricksyttar och en bepansrad limousine ska förhindra  attacker.

Han får alltså ett bra skydd  över sig idag.
http://obeygiant.com/blog/wp-content/uploads/2008/03/obama_shep_print_final2.jpg

Roliga olyckor.

Hehe, det här är värt att se=)

Vad som har hänt under lördagen.

Det är söndag idag , men tänker skriva lite om vad jag gjorde igår.

Jag kommer inte att skriva precis när jag vaknade igår, på grund av att det inte är så viktigt och att det inte är så roligt att läsa sådant.
Jag vaknade iallafall tidigt igår och sedan åkte jag till stan med madre och handlade lite kläder. Det som jag köpte blev nice.
Jag köpte  en del tjocktröjor, undertröjor och två par jeans och kommer kanske att  lägga upp dom i bloggen sedan.=)
Sedan åt man en hamburgare på McDonald's och sedan åkte man hem.

När jag kom hem kollade jag på en film och lite annat, därefter åkte jag till en polare senare på kvällen och var där ett antal timmar. Jag var nog där till 00.20.

Snart ska jag nog ta och kolla på en film eller sitta vid datorn och göra något.
 

Vad som har hänt idag

Ja, hur ska jag börja då.=)

Det började med att jag vaknade klockan 07.00 idag och därefter åt jag frukost. När jag hade ätit klart frukosten , så blev det lite tv tittande och därefter gick jag till busshållplatsen.

Det var 22 minusgrader på morgonen och man höll på att frysa ihjäl medans jag väntade på bussen med en vän.
Ja, vi väntade på bussen i ungefär 15 minuter.

Efter 15 minuter kom bussen . Jag såg bussen, men den var kanske 200 meter ifrån mig och min vän. Det ända som återstod var att bussen skulle köra över E4 och köra en bit till. Bussen stod nära E4, men den körde inte över och jag och min vän undrade varför, så vi gick till bussen och när vi var framme sade busschauffören att växeln hade fastnat.

Där satt vi och väntande på att en annan buss skulle komma  och hämta oss. Busschauffören prövade med att få loss växeln och tillslut klarade han att fixa det och vi for iväg.

Ja, vi hade då väntat i ungefär 10 minuter.
Vi åkte därefter iväg med bussen och kom sedan till skolan. Den första lektionen jag hade , var cisco och ni som inte vet vad det är, så ska jag förklara för er.


Det handlar alltså om datorer och när man har cisco, så läser man moduler och gör labbar. När modulens labbar är klar, så är det bara att göra provet på den modulen.

Vi har ungefär 10 moduler i ett kapitel och jag jobbar med modul sju.
Efter den lektionen hade vi idrott och det ända jag kan skriva om idrotten var att vi hade innebandy.

Sedan hade man fysik, som inte är så roligt att jobba med. Efter den lektionen hade jag teknik människa och samhälle och under den lektionen lyssnade vi i klassen bara på läraren när han pratade. Det var dagens sista lektion och sedan åkte jag hem.

Ja, nu har jag skrivit en del så att ni kan läsa.

Ha en trevlig helg.


Fredag snart.=)

Ja, det är snart fredag igen och det är väl skönt det eller hur?.
Imorgon efter skolan blir det bara att ta det lungt  och lite film tittande dessutom  Aii =).
Ha en bra fredag.

Här har vi  skön fredags musik.

Snart fredag.

Ja, men du.  Det är fredag imorgon.

Har inte så mycket att skriva, men det blir väll något iallafall.
Joo, nu vet jag vad jag ska skriva om. Jag kommer att skriva lite om hockey.

Timrå och HV71:
Synd att det blev lika mellan dem idag då, på grund av att timrås mål dömdes bort  och det var synd det.

Mats Sundins comeback:
Han har nu börjat att spela hockey igen, efter att inte ha spelat i nio månader. Innat gör Mats sundin  comeback  i NHL.

Han säger.
-Jag känner mig redo, men kommer säkert vara lite nervös, säger den 37-årige superstjärnan till Sportbladet.
- Jag vill verkligen spela och känner mig redo, säger han på telefon precis efter ankomsten till Edmonton.


Han har bara haft två riktiga träningar sedan ankomsten i mellandagarna.
Canucks coach, Alan Vignault, lovar att matcha sin nya kanoncenter varsamt i början och kommer tills vidare att använda honom i en kedja med Mason Raymond och Kyle Wellwood.

Lite annat nu:


Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo, 23, kraschade med sin Ferrari i dag på förmiddagen, rapporterar brittisk media.Ronaldo ska ha klarat sig utan skador men enligt vittnen var hans Ferrari totalt demolerad.

Enligt tidningen ska Ronaldo ha tappat kontrollen över sin bil och kört in i ett vägräcke, inne i en vägtunnel, i närheten av flygplatsen i Manchester.
Enligt vittnen ska han ha haft änglavakt över sig.




Tillbaks igen.

Ja, nu har det varit ett tag sedan man skrev  något och det har blivit så , på grund av att jag inte har haft tid att vara inne och skriva något och att man har varit lite lat  också hehe.

Jullovet har varit bra och själv har jag nästan bara tagit det  det lungt under lovet.

Det är synd att skolan ska börja på onsdag igen, men det är bara att  acceptera det och länkta till nästa lov.

Hare bra med er och det kommer snart mera text att läsa.


Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0