Allt möjligt

Ja, då ska jag försöka att skriva om allt möjligt, som nog kommer att bli svårt, men ska alltid försöka :).

För några minuter sedan fick jag några klagomål om att jag bloggar för lite och då tänkte jag att det är lika bra att blogga en del nu då, så att klagomålen slutar.

Jag sade helt enkelt att jag inte har tid med att blogga jämnt och fick då svaret skyll på det , men det är sant att jag inte har det.
Jag tränar en del, pluggar och gör annat, så det är svårt att hinna med, men jag kan alltid ta och försöka att blogg mer.

Sedan så är det snart lov igen och då kommer jag helt klart att ha mer tid för att blogga och då kan det bli upp till två inlägg om dagen och det låter väl helt okej eller hur?

För mig blir det nog att dra upp till Åre och ha en massa kul, men jag  kommer inte att säga vad i det här inlägget , hehe.


Veckans fråga?

Vad ska du göra under lovet?

Snart blir det träning för mig, så ni får ha det så bra idag.



Musik

Tar nu och delar med mig av lite mer musik till er.



Vad har man gjort idag då?

Ja, vad har jag gjort idag då?

Mmm, få se nu. Dagen började med att jag drog till skolan och skoldagen var helt okej och det är perfa eller hur?
Vad som hände sedan är nog inte så intressant, men jag tar och skriver upp sådant också.

Jag kom hem efter plugget och tog det lugnt och det blev nog en massa lugnt, på grund av att jag somnade, men det är skönt med sådant ibland också, eller hur? :).

Sedan blev det träning och kom hem och kollade på film.
Om vi ska sammanfatta det här, då kan man skriva att den här dagen har varit lugn.

Nu blir det att lägga sig i sängen och sova.

Hare så bra.

Snart lov och allt möjligt.

Det är lov om två veckor igen och det är super, så att man kan ta och vila en massa.
Det blev inte så mycket vila under det här lovet som har varit, på grund av en massa plugg och det var inte roligt, kan jag nämna på en gång, men det var ett måste.

Jag lade ut en massa tid på plugg, men det är och var värt det kan  jag säga er, på grund av att jag kommer att vara klar med dessa ämnen efter proven, eller rättare sagt provet, därför att jag hade ett idag och har ett imorgon och sedan är det klart.

Håll tummarna för mig imorgon( torsdag), så att det kommer att gå bra på provet.

Jag lägger upp ett till inlägg ganska snart, men nu ska jag ta och vila och sedan träna, så ni får ha de så bra.

Musik och en bild

Jag tar och bjuder på en bild på mig och lite musik och har tyvärr inte ork att skriva en massa nu, men det blir sedan och med detta menar jag att det blir ganska bra.


Nu blir det att  hoppa i säng för mig, så ni får ha det så bra.


Lovet är igång

Ja, lovet är igång, som sagt och jag har hunnit med en massa saker, men har tyvärr inte fått tillbaka bilen än och jag börjar att bli irriterad på detta och på grund av att jag inte har haft den i en månad eller mer.

Har jag tur, så kommer jag att få den i veckan, men då säger jag bara så här då. Då måste jag ha en massa tur, men det kan alltid hända att jag kommmer att få den, men vi får se vad som händer.

Ni undrar väl, vad jag ska göra under resten av lovet och jag har faktiskt ingen aning själv, men det blir väl att ta ut skotern en del, ta det lugnt och dra in till stan några gånger.


Åre är ett ställe som jag verkligen skulle vilja åka till nu och då menar jag det verkligen, väldigt mycket, men jag kommer inte att nämna varför just nu, men kanske någon annan gång, hehe :).


Ni får ha det så bra.

Snart fredag och lov

Det kommer att bli oerhört skönt med lov, kan jag säga och det blir att ta det lugnt en massa.

Hoppas att jag får tillbaks bilen från verkstaden i veckan iallafall, så att man kan hitta på något ihelgen och jag har inte haft den i en månad tyvärr, men det är bara att hoppas på  att man får den snart då.


Dagens fråga:
Vad ska du göra under lovet?

Lägger nu in en goding ;)


Thomas Östling
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:
RSS 2.0